Fundació Privada Daniel Shah & Núria Toneu

Ong pel desenvolupament i ajut al tercer món

"No podem tancar els ulls o mirar cap a un altre cantó ; això és cosa de tots"

 

Posa el mouse sobre les imatges
 

 

la Feina amb imatges La Fundació en la Premsa

 

Volem donar Inmensament les gràcies a:

http://www.plusfresc.es/

http://www.rocatrull.com/

Fundació Daniel Shah & Núria Toneu, vol donar les gràcies  per l’ ajuda rebuda per part d’aquestes dues empreses PLUSFRESC i ROCA TRULL , tant i tant solidàries,  gràcies a aquest ajut es portarà a terme la nova construcció de pous d'aigua potable que es durà a finals del mes d'abril, aquests pous canviaran la vida de moltes dones i nenes que són les que suporten aquesta càrrega. Gràcies per la vostra gran ajuda.

-Gràcies a l'empresa PLUSFRESC es podràn construir TRES pous d'aigua potable i Gràcies a l'empresa ROCA TRULL serà possible la construcció de UN pou d'aigua potable més, a un poblat molt castigat per la sequera de la provincia d'Orissa , i on les nenes i dones caminen llargues distàncies per dues galledes d'aigua, sent molt vulnerables a patir agrassions, algunes d'elles han estat assesinades ahorcades en els arbres després d'haver estat violades, solen ser nenes de 13 a 15 anys. Això vol dir que el voltant de 175 persones tindran aigua potable per primer cop a les seves vides vora les seves llars!! i que moltes nenes i dones estaran més protegides.

GRÀCIES PER TOT EL VOSTRE AJUT

 

 

La Fundació Daniel Shah & Núria Toneu vol agrair enormement a la seva Majestat la Reina Sofia i a la seva Fundació, pel interes i ajuda oferta a la nostra ong. Gràcies a això podrem ajudar a moltes més persones. Sobretodo a nens i malalts de lepra.

 

FUNDACIÓN REINA SOFIA

Fundación Daniel Shah y Nuria Toneu. ONG que desarrolla su actividad en India y está dedicada totalmente a los más pobres. Su ámbito de actuación es en la sanidad y la educación. Por medio de una ayuda, la Fundación Reina Sofía apadrinará a niños para que puedan asistir a la escuela, y a personas que padecen la lepra, para que puedan ingresar en el hospital para su tratamiento.

 

GRĄCIES ANDREU TOYS PER FER FELIĒOS ALS ALUMNES DE SIRENA PRIMARY SCHOOL, INDIA. L'hora del pati els nens de l'escola Sirena tenen joguines increķbles, trens de fustes de colors, ninus tous, jocs de fusta, cotxes petitons i grossos, joguines educatives...Mil grącies per ser tant solidaris!

 

 

 

 

 

 

 

 

Campaments mèdics=>>clik

"Eines per tots,futur per a tots"

Actua>>

 

 

Què vol dir apadrinar un nen?>>>

Àlbum de fotos

 

mira la nostre feina

VIDEOS=>>

 

 

Botiga solidaria L'Índia espiritual Pensaments d'un cooperant Activitats a catalunya Agraiments Noticies Contacte